|

Acum ai reducere suplimentara de pana la 18% extra pentru volumul tau de expedieri! Deschide cont acum!

Solutii clienti B2B & Corporate

Detii un magazin online unde procesele de comanda si emitere AWB sunt automatizate sau te pregatesti sa faci acest pas?

Daca detii deja un website unde automatizarile sunt implementate, tot ce ai de facut este sa ne contactezi si sa ne povestesti putin despre afacerea ta, astfel noi vom putea sa iti croim cea mai buna oferta.

In cazul in care inca nu ai inca implementate aceste automatizari de procese in website-ul tau, insa deja esti coplesit de timpul necesar completarii manuale ale AWB-urilor, cea mai buna solutie ar fi automatizarea acestui proces prin implementarea modulelor de automatizare ale emiterii de AWB in magazinul tau online.

Putem sa iti oferim consiliere in acest aspect si sa pregatim cele necesare implementarii serviciilor de curierat de catre programatorul tau.

Solicita oferta de curierat

Magazinul tau online beneficiaza deja de integrarile oferite de anumite firme de curierat si doresti sa pastrezi acelasi mod de operare, dar la tarife mult mai mici?

Oferim solutii de reducere a costurilor de curierat intre 23% - 62% pentru companiile care deja beneficiaza de implementarile API ale unor companii de curierat pentru cele mai populare platforme de tip marketplace ( eMag, Cel.ro , Okazii, etc) si pentru website-uri create pe platformele: Wordpress , Magento, Opencart etc.

Solicita oferta de curierat

Detii mai multe magazine online din domenii diferite avand nevoi de curierat diferite?

Daca ai un magazin online de jucarii si un alt magazin online de electrocasnice mari, cel mai probabil vei avea nevoie de mai multe companii de curierat pentru a satisface nevoile fiecarei afaceri in parte. Prin solutiile noastre gasesti rezolvare pentru toate nevoile de curierat ale diferitelor afacerii pe care le gestionezi simplu, transparent, automatizat si predictibil.

Solicita oferta de curierat

Reprezinti o platforma web care inchiriaza sau realizeaza magazine online?

Cele mai importante aspecte pentru afacerile mici si mijlocii o reprezinta usurinta de a opera un magazin online si de a avea deja solutii integrate pentru toate nevoile afacerii. Venim in ajutorul clientilor tai oferind beneficii de ambele parti.

Solicita oferta de curierat

Detii un portal de vanzari online, un grup sau un marketplace?

Contacteaza-ne si afla cum putem sa colaboram si sa aducem profituri financiare si nu numai, platformei tale si clientilor tai oferind solutii personalizate de curierat de la firme consacrate si tarife preferentiale care vor atrage si mai multi membri in comunitatea ta online.

Solicita oferta de curierat

Solicita oferta de curierat

Daca esti la inceput de drum si inca nu esti familiarizat cu curieratul iti recomandam, inainte sa soliciti un contract, te invitam sa incerci platforma. Poti obtine reduceri suplimentare de pana la 18% conform volumului tau deexxpedieri, care deja te va ajuta in a reduce cheltuielile businessului tau cu pana la 40%.

Deschide cont acum!

Dupa ce te familiarizezi, poti solicita un contract folosind formularul de mai jos, si o colega te va contacta in cel mai scurt timp posibil.